Saturday 15 December 2018

Supercars from www metacafe com

فرق الوحيد هو العيش....العيش بتاعنا معمول داخل فرننا....عيش خفيف جدا مفيهوش لبابه لما تاكله تحس بطعم الكبدة و السجق جدا و تحس انك عايز تاكل تاني

ان شاء الله هنشرح طريقة عمل العيش في منشور قريبا

-----------كيكي

وقاوم....

وتحمّل.....

فالعثرة التي تسقطك أحياناً تنعشك أزمانا

فالفشل ليس سوى فرصة لتجربة طريق آخر ..

ستجني ثمار مجهودك بمرور الايام والسنين

وستعرف وترى الفرق بوضوح بينك وبين من كانت فكرته وغايته مجرد اماني وليس لها على ارض الواقع حتى مجرد بذرة ...

أولا نقسم بالله العظيم اللي أعظم من الدنيا كلها ان اللي هنقوله دلوقتي هو ده السر بدون حجب أي معلومة و بنقول السر علشان فرحانين بعد ما نجحنا بساندوتش ب ٥ جنيه و معترفين إن واجب علينا نشجع و نساعد كل الشباب يفتحوا مطاعم و نكون سبب في نجاحهم حسبة لله

..................

١- السر الأول نوع الكبدة....لازم تشتري كبدة نوعها اسمه 3d سعر الكيلو 32 جنيه بتشتريها من أي محل لحوم مستوردة....وده أغلي و أنضف نوع في الكبدة المستوردة...كبدة أمريكي مدبوحه حلال....النوع ده طعمه مسكر بيدوب و انت بتاكله....لأن العجل بيبقي صغير في السن....

.........

٢- السر التاني تقطيعة الكبدة.....لازم تقطع الكبدة قطع تكون رقيقة زي البفتيك و في نفس الوقت كبيرة زي اللي في الصور

...........

٣- السر التالت كمية الزيت.....حط 150 جرام زيت في طاسه كبيرة تكون نحاس أو ألومنيم و طبعا النحاس أفضل علشان بيدي طعم للكبدة خطير....سيب الزيت 3 دقايق لحد ما يقدح...طبعا هتقولوا ان الزيت كتير....ده سر من الأسرار...لازم يكون كتير

.............

٤- السر الرابع الخلطة.....انزل في الزيت ب 10 جرام توم مفروم +10 جرام ليمون + 5 جرام خل

...................

٥- السر الخامس التوابل......انزل بكيلو الكبدة و فوقيها فورا توابل 30 جرام ملح + 17 جرام كمون + 3 جرام فلفل اسمر+ 5 جرام شطه + واحد جرام ورق لورا مطحون + نصف جرام حبهان.....لازم التوابل تنزل فوق الكبدة فورا علشان الكبدة تاخد من طعم التوابل

.................

٦- السر السادس توقيت نزول الفلفل......قلب بالراحة علشان متتهريش منك...بعد ما الكبدة كلها تبقي رصاصي فاتح جدا انزل ب 350 جرام فلفل رومي + 10 جرام توم مفروم تاني + 10 جرام عصير ليمو ن تاني + 5 جرام خل و قلب لمدة 3 دقايق و بالهنا و الشفا....

..........

ملحوظة هتلاقوها زي طعم كبدتنا بالظبط الفرق الوحيد هو العيش....العيش بتاعنا معمول داخل فرننا....عيش خفيف جدا مفيهوش لبابه لما تاكله تحس بطعم الكبدة و السجق جدا و تحس انكو

No comments:

Post a Comment